Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Csipak Edvin

Ennyiért tankolhatunk a következő 8 napban

2022.11.10
15:47
Forrás
Szerbiai RTV
Drágult a benzin, a gázolaj ára nem változott - közölte a Kereskedelmi Minisztérium.

A dízel ára a következő nyolc napban ugyanúgy, mint eddig 222 dinár, az 95-ös benziné pedig az eddigi 182 dinár helyett négy dinárral drágább, 186 dinár lesz literenként. Az illetékes minisztérium ma közölte az új árakat, mivel pénteken munkaszüneti nap van.

benzin
üzemanyag
üzemanyag ára

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.