Ugrás a tartalomra
pijaca.minpolj.gov.rs

ePijaca - elektronikus vásártér Szerbiában

2020-04-10
17:40
2020-06-08
19:23
Elindult az ePijaca oldal Szerbiában. Vajdaság területén egyelőre visszafogott a kínálat, de az eladók köre folyamatosan bővül.

Az elektronikus vásártéren eladni és vásárolni is lehet. Kapható itt gyümölcs és zöldség, hús, pékáru, tejtermékek, tojás és méz is.

Egy nap alatt 500 termelő regisztrált. A megrendelt áru kiszállítását végezheti maga a termelő, de igénybe vehetők a csomagküldő szolgáltatások is.

A portál ezen a címen érhető el: https://pijaca.minpolj.gov.rs/ponuda/

epijaca
elektronikus
vásár
termelő
zöldség
hús
pékárú
tejtermék
piac

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.