Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Érkezik a bértámogatás

2020.09.07
13:25
Forrás
Szerbiai RTV
Holnap fizeti ki az állam a minimálbér 60 százalékát azoknak a cégeknek, akik igényelték azt - nyilatkozta Siniša Mali.

A szerb pénzügyminiszter elmondta, ez 18 ezer dináros támogatást jelent, és ez lesz az utolsó kifizetés. Szavai szerint szeptember 21-én folytatják a kifizetést azon cégeknek, amelyek frissen lettek alapítva. Ebben az esetben a minimálbér 120 százalékát állja az állam.

A pénzügyi tárcavezető hozzátette, összesen 234 634 cég igényelte az állami támogatást, amelynek keretében a minimálbér 60 százalékát biztosították a költségvetésből.

bértámogatás
Szerbia
gazdaság
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.