Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Értékelték az elvégezett munkát a VASZ közgyűlésén

2021.06.16
15:35
2021.06.16
16:57
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt évben elvégzett munkáról és az idei tervekről is szó esett az Agráregyesületek Szövetségének évi rendes közgyűlésén, amit Magyarkanizsán tartottak meg.

Az eseményen elhangzott, a falugazdászok munkája a tavalyi évben a korlátozások ellenére is jól működött, és teljesítették az igényeket. Az ülésen a falugazdász-hálózattal kapcsolatos tervekről is szó esett.

Pannon RTV

Nagy Miklós, elnök, Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége: „Az idei évre tervezett tevékenységekről beszélünk, amelyen természetesen mindig a fő hangsúly a falugazdász hálózatnak a működtetésén, annak a javításán, a falugazdászoknak a képzésén van és most már, hogy javult a vírushelyzet, így akkor a mezőgazdasági termelők részére is tudunk szervezni különböző szakmai előadásokat, tanfolyamokat is a részükre, valamint a különböző bemutatókon, kiállításokon való részvétel, hiszen a 20 falugazdászunk, aki terepen dolgozik, az meg tudja szervezni és össze tudja fogni a termelőket.”

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Nagy Miklós
Magyarkanizsa

Most

12:47

Falunapot ünnepel Majdány

Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

Népszerű