Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Eurostat: Szerbiában dolgoznak a legtöbbet

2022.01.21
12:43
Forrás
vajma.info, masina.rs
Európai viszonylatban Szerbiában dolgoznak a legtöbbet - derül ki az Eurostat adataiból.

A szerbiai dolgozók töltötték a legtöbb időt a munkahelyen a tavalyi év első háromnegyed évében más, európai országokból származó kollégáikkal összehasonlítva - írja az Európai Parlament statisztikai hivatala. A szerbiai munkavállalók átlagosan 43,5 órát dolgoztak hetente, ezzel az első helyet foglalták el azon 35 európai ország között, amelyekről adatokat gyűjtöttek. A lista végén Hollandia szerepel, ahol csupán 31 óra 12 percet töltöttek el a munkahelyen heti átlagban.

Eurostat
Szerbia
legtöbb
dolgozni

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű