Ugrás a tartalomra
Pixabay

Évtizedek óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség, mint most

2018-08-21
21:50
2018-08-22
17:41
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
A nem hivatalos adatok szerint 12 százalék alatti a ráta.

Tizenkét százalék alatti a munkanélküliségi ráta Szerbiában - ezt maga az elnök, Aleksandar Vučić közölte kedden az újságírókkal, amikor a batajnicai reptéren tartózkodott. Sok évtized után először fordul elő, hogy a munkanélküliség kisebb 12 százaléknál - tette hozzá. A ráta jelenleg 11,8, illetve 11,9 százalékos, de a hivatalos statisztikai adatok még nem állnak rendelkezésre. Vučić elmondta még, hogy a téli hónapokban a munkanélküliség várhatóan 13 százalék alatti lesz, de az is hosszú idő óta a legalacsonyabb mutató.

munkanélküliség
alacsony
Aleksandar Vučić

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.