Ugrás a tartalomra

A falugazdász segít az e-agrár rendszerre történő átállásban Bajmokon

2023.01.31
16:15
2023.01.31
16:44
Forrás
Pannon RTV
Bajmokon már elkezdődött a földművesek felkészítése az e-agrár rendszerre való átállásra. Bár ez az elektronikus rendszer még nem működik, március 16-ig minden gazdának fel kell készülnie a használatára, és igényelni az elektronikus azonosítószámot.

A szükséges alkalmazás telefonjukra való telepítéséhez most kérhetik a falugazdász segítségét.

Balog Anita, falugazdász, Bajmok: „Amit eddig tudunk, az e-upravás regisztrálást megmutatjuk, illetve elvégezzük a regisztrációt, és ezt az alkalmazást is telepítjük a telefonra. Mivel szükséges egy okostelefon minden gazdaságra külön-külön, tehát két gazdaság nem fog működni egy telefonon. Vagy pedig, hogyha nincs okostelefon, akkor a csipes igazolványra kell egy elektronikus szertifikátot telepíteni vagy rakatni a rendőrségen.”

Falugazdász
e-agrar
Bajmok
Balog Anita

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.