Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

A falugazdász segít az e-agrár rendszerre történő átállásban Bajmokon

2023.01.31
16:15
2023.01.31
16:44
Forrás
Pannon RTV
Bajmokon már elkezdődött a földművesek felkészítése az e-agrár rendszerre való átállásra. Bár ez az elektronikus rendszer még nem működik, március 16-ig minden gazdának fel kell készülnie a használatára, és igényelni az elektronikus azonosítószámot.

A szükséges alkalmazás telefonjukra való telepítéséhez most kérhetik a falugazdász segítségét.

Balog Anita, falugazdász, Bajmok: „Amit eddig tudunk, az e-upravás regisztrálást megmutatjuk, illetve elvégezzük a regisztrációt, és ezt az alkalmazást is telepítjük a telefonra. Mivel szükséges egy okostelefon minden gazdaságra külön-külön, tehát két gazdaság nem fog működni egy telefonon. Vagy pedig, hogyha nincs okostelefon, akkor a csipes igazolványra kell egy elektronikus szertifikátot telepíteni vagy rakatni a rendőrségen.”

Falugazdász
e-agrar
Bajmok
Balog Anita

Most

15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.