Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilić

Fejlesztések a Vaskapu vízerőműben

2021.07.13
13:42
2021.07.13
17:42
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező 10 évben Szerbia további 380 millió eurót fektet be a Đerdap vízerőmű fejlesztésébe - jelentette ki Aleksandar Vučić Kladovóban.
Tanjug/Jadranka Ilić

A szerb államfő hangsúlyozta, az erőműnek további 50 megawattra van szüksége. Mint mondta, Szerbia fejlődésének kulcskérdése az energiaellátás biztosítása, továbbá a Duna fejlesztése is nagy jelentőséggel bír.

Tanjug/Jadranka Ilić

Aleksandar Vučić kiemelte: „Nagyon sokat fektetünk majd a Dunába, hogy minél több turistát vonzzon. Új utakat, új felvonókat építünk. Meglátjuk, hogyan és milyen módon lehet fejleszteni Kelet-Szerbiát, hogy az emberek visszatérjenek az otthonaikba.”

Vaskapu
Aleksandar Vučić

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.