Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilić

Fejlesztések a Vaskapu vízerőműben

2021.07.13
13:42
2021.07.13
17:42
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező 10 évben Szerbia további 380 millió eurót fektet be a Đerdap vízerőmű fejlesztésébe - jelentette ki Aleksandar Vučić Kladovóban.

A szerb államfő hangsúlyozta, az erőműnek további 50 megawattra van szüksége. Mint mondta, Szerbia fejlődésének kulcskérdése az energiaellátás biztosítása, továbbá a Duna fejlesztése is nagy jelentőséggel bír.

Aleksandar Vučić kiemelte: „Nagyon sokat fektetünk majd a Dunába, hogy minél több turistát vonzzon. Új utakat, új felvonókat építünk. Meglátjuk, hogyan és milyen módon lehet fejleszteni Kelet-Szerbiát, hogy az emberek visszatérjenek az otthonaikba.”

Vaskapu
Aleksandar Vučić

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.