Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilić

Fejlesztések a Vaskapu vízerőműben

2021.07.13
13:42
2021.07.13
17:42
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező 10 évben Szerbia további 380 millió eurót fektet be a Đerdap vízerőmű fejlesztésébe - jelentette ki Aleksandar Vučić Kladovóban.
Tanjug/Jadranka Ilić

A szerb államfő hangsúlyozta, az erőműnek további 50 megawattra van szüksége. Mint mondta, Szerbia fejlődésének kulcskérdése az energiaellátás biztosítása, továbbá a Duna fejlesztése is nagy jelentőséggel bír.

Tanjug/Jadranka Ilić

Aleksandar Vučić kiemelte: „Nagyon sokat fektetünk majd a Dunába, hogy minél több turistát vonzzon. Új utakat, új felvonókat építünk. Meglátjuk, hogyan és milyen módon lehet fejleszteni Kelet-Szerbiát, hogy az emberek visszatérjenek az otthonaikba.”

Vaskapu
Aleksandar Vučić

Most

15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.
13:26

Újabb delfintámadás Japánban

Újabb delfintámadás ért két fürdőzőt egy japán strandon, egyiküket kórházba kellett szállítani. Nem először történt ilyesmi, már legalább hat hasonló esetről tudnak.

Népszerű