Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felhívás vállalkozás iránt érdeklődő fiataloknak

2021.09.14
11:08
A három hónapos program ingyenes, és októbertől decemberig tartják.

Nyilvános felhívást írt ki a szabadkai Közgazdasági Kar Regionális Innovációs Startup Központja három hónapos üzleti inkubációs programra, amelyet mentorok aktív bevonásával tartanak a vállalkozás, a közvetlen és digitális marketing, az információtechnológia és a pénzügyi tanácsadás területén.

A felhívásra minden fiatal jelentkezhet, aki a közeljövőben szeretne saját vállalkozásba fogni. Egyének és csoportok jelentkezését is várják.

A három hónapos program ingyenes, és októbertől decemberig tartják a startup központ helyiségeiben (Adolf Singer u. 12a), vagy kedvezőtlen járványhelyzet esetén online.

Az érdeklődők a risc.efsu@gmail.com e-mailcímen jelentkezhetnek, amihez életrajzot és kísérő levelet kell mellékelni, feltüntetve az üzleti érdeklődésüket és esetleges üzleti ötleteiket.

Bővebb tájékoztatás a 064/240-36-09 telefonszámon kapható.

felhívás
vállalkozás
fiatal
Szabadka

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.