Ugrás a tartalomra

Felminősítette Szerbiát a Standard&Poor’s

2019-12-14
10:30
2019-12-14
10:35
Forrás
Pannon RTV
Ennek értelmében az ország hitelminősítése BB-ről BB + -ra javult, pozitív kilátásokkal.

Az ügynökség döntését a stabil szerbiai gazdaságpolitika alapján hozta, amely a makrogazdasági mutatók további erősítését és az államadósság csökkentését szorgalmazza. Szerbia GDP-növekedése 2019-re és 2020-ra várhatóan 3,6, illetve 4,0 százalék lesz. Az ügynökség indoklásában hangsúlyozza a szerb kormány költségvetési fegyelemét és a költségvetési konszolidáció iránti elkötelezettségét, amelyek eredményeként az ország folyamatosan elsődleges költségvetési többletet tud megvalósítani.

Standard & Poor's

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.