Ugrás a tartalomra
Tanjug/A szerb kormányalelnök kabinetirodája/M.Mircetic

Felújítják a szeremségi utakat

2019-03-14
07:45
Forrás
Vajdasági RTV
Az építésügyi minisztérium további 1 milliárd 300 millió dinárt különít el a szerémségi körzet utainak felújítására – jelentette be Zorana Mihajlović tárcavezető.

A miniszter Pećinciben a körzet, valamint az oda tartozó községek vezetőivel tárgyalt. Közölte, hogy júniusban Szerémségben megkezdik a Belgrád-Szarajevó autópálya első szakaszának építését. Így Szerbia csatlakozhat majd az európai ötös korridorhoz – mondta Mihajlović. Jelezte: ismét kezdeményezni fogja, hogy Szerbia közös határátkelőket hozzon létre Magyarországgal és Horvátországgal, mert így csökkenne a veszteglési idő.

Szerémség
útfelújítás
Zorana Mihajlović

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.