Ugrás a tartalomra
Fonet/Marko Dragoslavić

A Fiat gyár dolgozói mindkét irányban lezárták az autópályát Belgrádban

2022.06.22
12:48
2022.06.22
14:15
Forrás
Szerbiai RTV
A kragujevaci Fiat gyár dolgozói mindkét irányban elzárták az autópályát Belgrádban a Sava Központ előtt.

A munkások hét autóbusszal érkeztek a szerb fővárosba, ahol a Gazella hidat akarják lezárni. Csatlakoztak hozzájuk az "Együtt" szervezet aktivistái is. A tüntetést egyenruhás és civil ruhás rendőrök is figyelik, incidens eddig még nem történt.

A dolgozók azért tüntetnek, mert még mindig nem tudják, hány embert jelentenek be külföldi munkára, illetve nem kaptak hivatalos ajánlatot a végkielégítésre azok, akik nem távoznak külföldre. A munkások még ma választ szeretnének kapni.

Fiat
tüntetések
Ana Brnabić

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.