Ugrás a tartalomra
A konferencia
Pannon RTV

Fókuszban az iGeneráció

2019-09-12
16:38
2019-09-12
16:45
Forrás
Pannon RTV
A turizmus és a vendéglátás korszerű trendjeiről tanácskoznak Újvidéken.

A Természettudományi-matematikai Kar által szervezett kétnapos nemzetközi konferenciára több mint tíz országból érkeztek résztvevők, akik elsődlegesen azt vitatják meg, hogy az internet világa hogyan hat ki az idegenforgalomra, illetve hogyan kell alkalmazkodni az iGeneráció igényeihez. A konferencián elhangzott: 2020-ig az iGeneráció, azaz a közösségi médián és okostelefonon nevelkedett fiatalok teszik majd ki az utazni leginkább képes fogyasztók 40 százalékát. Ezek a fiatalok nyitottabb perspektívával rendelkeznek és készek arra, hogy minél több különböző terméket próbáljanak ki a világ különböző pontjain.

A konferencia

A konferenciát 18. alkalommal szervezték meg. A tanácskozást Zoran Milošević tartományi felsőoktatási titkár nyitotta meg.

turisztika
konferencia
Újvidék
Természettudományi-matematikai Kar

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű