Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folytatódik a tiltakozás a magas üzemanyagárak ellen

2018-06-11
14:15
2018-06-11
20:12
Forrás
Magyar Szó, Vajdaság Ma, N1
A rendőrség szabálysértési eljárást helyezett kilátásba az úttorlaszolókkal szemben.

Folytatódik a magas üzemanyagárak ellen tiltakozás Szerbia-szerte. Az autósok ma reggel ismét teljesen lezárták Újvidéken a Futaki úti piacnál lévő útkereszteződést. Nem hivatalos értesülések szerint Vajdaság több településén is hasonló megmozdulás van. Belgrádban pedig egyebek között a Gazela-hidat és a Nagybecskereki utat is.

Délután is lesznek útlezárások Szerbia-szerte a magas üzemanyagárak miatt. A bejelentések szerint délután 5 óra tájban lesz a legtöbb út, csomópont, körforgalom lezárva, de városonként lehetnek változások. Belgrádban szinte egész nap akadozik a forgalom. Szabadkához közel, Nagyfénynél traktorok gyülekeznek, várva hogy kivonuljanak az úttestre, és elállják a Topolya és Szabadka között közlekedők útját. Akinek nem fontos, ne induljon el otthonról, vagy válassza a kevésbé forgalmas útvonalakat.

benzin
tüntetés
üzemanyag

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.