Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folytatódik a tiltakozás a magas üzemanyagárak ellen

2018-06-11
14:15
2018-06-11
20:12
Forrás
Magyar Szó, Vajdaság Ma, N1
A rendőrség szabálysértési eljárást helyezett kilátásba az úttorlaszolókkal szemben.

Folytatódik a magas üzemanyagárak ellen tiltakozás Szerbia-szerte. Az autósok ma reggel ismét teljesen lezárták Újvidéken a Futaki úti piacnál lévő útkereszteződést. Nem hivatalos értesülések szerint Vajdaság több településén is hasonló megmozdulás van. Belgrádban pedig egyebek között a Gazela-hidat és a Nagybecskereki utat is.

Délután is lesznek útlezárások Szerbia-szerte a magas üzemanyagárak miatt. A bejelentések szerint délután 5 óra tájban lesz a legtöbb út, csomópont, körforgalom lezárva, de városonként lehetnek változások. Belgrádban szinte egész nap akadozik a forgalom. Szabadkához közel, Nagyfénynél traktorok gyülekeznek, várva hogy kivonuljanak az úttestre, és elállják a Topolya és Szabadka között közlekedők útját. Akinek nem fontos, ne induljon el otthonról, vagy válassza a kevésbé forgalmas útvonalakat.

benzin
tüntetés
üzemanyag

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.