Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folytatódik a tiltakozás a magas üzemanyagárak ellen

2018-06-11
14:15
2018-06-11
20:12
Forrás
Magyar Szó, Vajdaság Ma, N1
A rendőrség szabálysértési eljárást helyezett kilátásba az úttorlaszolókkal szemben.

Folytatódik a magas üzemanyagárak ellen tiltakozás Szerbia-szerte. Az autósok ma reggel ismét teljesen lezárták Újvidéken a Futaki úti piacnál lévő útkereszteződést. Nem hivatalos értesülések szerint Vajdaság több településén is hasonló megmozdulás van. Belgrádban pedig egyebek között a Gazela-hidat és a Nagybecskereki utat is.

Délután is lesznek útlezárások Szerbia-szerte a magas üzemanyagárak miatt. A bejelentések szerint délután 5 óra tájban lesz a legtöbb út, csomópont, körforgalom lezárva, de városonként lehetnek változások. Belgrádban szinte egész nap akadozik a forgalom. Szabadkához közel, Nagyfénynél traktorok gyülekeznek, várva hogy kivonuljanak az úttestre, és elállják a Topolya és Szabadka között közlekedők útját. Akinek nem fontos, ne induljon el otthonról, vagy válassza a kevésbé forgalmas útvonalakat.

benzin
tüntetés
üzemanyag

Most

23:55, Frissítve: 00:01

Tömeges állatpusztulás Versecnél

Két nap alatt mintegy hetven állat pusztult el Versecnél, jelenti a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület. A feltételezések szerint mérgezett gabonaszemek okozták az állatok elhullását.
23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.