Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folytatódik a tiltakozás a magas üzemanyagárak ellen

2018-06-11
14:15
2018-06-11
20:12
Forrás
Magyar Szó, Vajdaság Ma, N1
A rendőrség szabálysértési eljárást helyezett kilátásba az úttorlaszolókkal szemben.

Folytatódik a magas üzemanyagárak ellen tiltakozás Szerbia-szerte. Az autósok ma reggel ismét teljesen lezárták Újvidéken a Futaki úti piacnál lévő útkereszteződést. Nem hivatalos értesülések szerint Vajdaság több településén is hasonló megmozdulás van. Belgrádban pedig egyebek között a Gazela-hidat és a Nagybecskereki utat is.

Délután is lesznek útlezárások Szerbia-szerte a magas üzemanyagárak miatt. A bejelentések szerint délután 5 óra tájban lesz a legtöbb út, csomópont, körforgalom lezárva, de városonként lehetnek változások. Belgrádban szinte egész nap akadozik a forgalom. Szabadkához közel, Nagyfénynél traktorok gyülekeznek, várva hogy kivonuljanak az úttestre, és elállják a Topolya és Szabadka között közlekedők útját. Akinek nem fontos, ne induljon el otthonról, vagy válassza a kevésbé forgalmas útvonalakat.

benzin
tüntetés
üzemanyag

Most

Népszerű

Traktor

Útlezárást szerveznek június 11-én, hétfőn

A Szerbiai Termelők Független Társulása egy órás figyelmeztető útlezárást szervez június 11-én, hétfőn reggel 8 óra 30 perckor. A megmozdulást az üzemanyag magas ára miatti elégedetlenség váltotta ki.