Ugrás a tartalomra
Pixabay/fotos1992

A Forbes szerint ezt a szerbiai nemzeti parkot feltétlenül fel kell keresni

2021.12.05
08:34
2021.12.05
08:48
Forrás
Szerbiai RTV
A balkáni Top 5-ös listára is felkerült.

A Tara Nemzeti Park az egyik olyan természeti kincs a Balkánon, amelyet feltétlenül fel keresni - ezt írja a szerbiai hegyvidéki idegenforgalmi helyről a Forbes. A neves amerikai magazin balkáni Top 5-ös listájára is felkerült, és ezekkel a szavakkal jellemzik: Belgrádból indulva, körülbelül 4 óra autózást követően érhetünk oda a délnyugatra fekvő érintetlen természeti oázishoz, a Tara Nemzeti Parkhoz. Különleges természeti szépség, amely gazdag növény- és állatvilággal, valamint neves történelmi helyszínekkel rendelkezik - írják az amerikai magazinban.

Forbes
Tara Nemzeti Park
turizmus
idegenforgalom

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű