Ugrás a tartalomra
Pixabay/fotos1992

A Forbes szerint ezt a szerbiai nemzeti parkot feltétlenül fel kell keresni

2021.12.05
08:34
2021.12.05
08:48
Forrás
Szerbiai RTV
A balkáni Top 5-ös listára is felkerült.

A Tara Nemzeti Park az egyik olyan természeti kincs a Balkánon, amelyet feltétlenül fel keresni - ezt írja a szerbiai hegyvidéki idegenforgalmi helyről a Forbes. A neves amerikai magazin balkáni Top 5-ös listájára is felkerült, és ezekkel a szavakkal jellemzik: Belgrádból indulva, körülbelül 4 óra autózást követően érhetünk oda a délnyugatra fekvő érintetlen természeti oázishoz, a Tara Nemzeti Parkhoz. Különleges természeti szépség, amely gazdag növény- és állatvilággal, valamint neves történelmi helyszínekkel rendelkezik - írják az amerikai magazinban.

Forbes
Tara Nemzeti Park
turizmus
idegenforgalom

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.