Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

A Fruška gora turizmusának fejlesztéséről

2023.01.17
12:32
Forrás
Közlemény
A Fruška gora turizmusának fejlesztéséről tárgyalt Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke és Husein Memić, szerb idegenforgalmi és ifjúsági miniszter.

A két politikus egyetértett abban, hogy a Fruška Gora borászati, vadászati, valamint sport és rekreációs szempontból is komoly lehetőségekkel rendelkezik, ezért egy olyan hosszútávú tervet kell kidolgozni, amelynek köszönhetően egy önfenntartó turisztikai központ alakulhat ki. Mirović és Memić egy információs központ kialakításában is megegyezett. A tartományi kormány elnöke kiemelte, a Vajdaság az elmúlt időszakban 50 kilométer hosszú Fruška gora-i út felújítását finanszírozta, amelynek köszönhetően könnyebben közelíthető meg a turisztikai úti cél.

Fruška gora
Igor Mirović
Husein Memić

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.