Ugrás a tartalomra
Facebook

Gigantikus vajdasági beruházás

2021.05.01
14:35
2021.05.01
14:55
Forrás
Facebook
A VMSZ-nek eddig is magas fokú prioritása volt az úthálózat fejlesztésének az ügye, és az is marad – írja Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Facebook-oldalán a Fruska gora-i autóút építése kapcsán.

Mint fogalmaz: az új közlekedési folyosónak köszönhetően biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés és összeköti majd Újvidéket Szerémséggel, Vajdaságot Nyugat-Szerbiával és növeli Vajdaság tőkevonzó erejét is, aminek köszönhetően javítja majd a lakosok életminőségét. Mint azt a VMSZ elnöke hangsúlyozta, egy gigantikus beruházásról van szó, amely kihívás elé állítja a hazai és külföldi kivitelezőket is. Pásztor kiemelte: öröm ez mindannyiunknak, de nem vonhatja el a figyelmünket a már létező úthálózatunk javításának, karbantartásának fontosságáról, beleértve a mezőutakat is. 

Vajdaság
Pásztor István
Vajdasági Magyar Szövetség
Fruška gora

Most

22:29

A hatodik napon

Tartalmas program vár a szerb sportolókra a tokiói olimpia 6. napján, a magyarok is újabb döntőkre készülnek.
17:45, Frissítve: 19:31

Mikor jöhet a harmadik dózis?

Konkrét döntések nem születtek, viszont több ajánlást is megfogalmaztak a köztársasági válságstáb mai ülésén. A lehetséges korlátozó intézkedésekről is egyeztettek.
15:34, Frissítve: 16:32

Szóval, rímmel, színházzal Óbecsén

Drámatábort szerveztek idén is Óbecsén, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A résztvevők a bábozással és a mozgásszínházzal ismerkednek. A tanultakat pénteken gálaműsorban mutatják meg a közönségnek.

Népszerű