Ugrás a tartalomra
Facebook

Gigantikus vajdasági beruházás

2021.05.01
14:35
2021.05.01
14:55
Forrás
Facebook
A VMSZ-nek eddig is magas fokú prioritása volt az úthálózat fejlesztésének az ügye, és az is marad – írja Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Facebook-oldalán a Fruska gora-i autóút építése kapcsán.

Mint fogalmaz: az új közlekedési folyosónak köszönhetően biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés és összeköti majd Újvidéket Szerémséggel, Vajdaságot Nyugat-Szerbiával és növeli Vajdaság tőkevonzó erejét is, aminek köszönhetően javítja majd a lakosok életminőségét. Mint azt a VMSZ elnöke hangsúlyozta, egy gigantikus beruházásról van szó, amely kihívás elé állítja a hazai és külföldi kivitelezőket is. Pásztor kiemelte: öröm ez mindannyiunknak, de nem vonhatja el a figyelmünket a már létező úthálózatunk javításának, karbantartásának fontosságáról, beleértve a mezőutakat is. 

Vajdaság
Pásztor István
Vajdasági Magyar Szövetség
Fruška gora

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.