Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Gyanús helyen ne vásároljunk hústermékeket!

2018-12-13
18:52
Forrás
Vajdasági RTV
Fokozottan ellenőrzik a húsokat és a hústermékeket a szerbiai piacokon az állategészségügyi felügyelőség munkatársai az ünnepek közeledtével.

A szakemberek igyekeznek lecsapni azokra, akik illegálisan, nem megfelelő helyeken árulnak húst, de a cégeket, tárolókat, hentesüzleteket is megvizsgálják majd. Arra szólítják fel a vásárlókat, hogy gyanús helyeken ne vásároljanak hústermékeket, ha pedig szabálytalanságot észlelnek, azt jelentsék a helyi állategészségügyi felügyelőségnek.

hús
ellenőrzés
állategészségügyi felügyelőség

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.