Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor/illusztráció

Hektáronként 60 liter üzemanyag a gazdáknak

2019-02-13
10:09
2019-02-13
15:51
Forrás
Szerbiai RTV
Hektáronként 60 liter üzemanyaggal támogatná a bejegyezett gazdaságokat a mezőgazdasági minisztérium – nyilatkozta a szerb közmédiának Branislav Nedimović tárcavezető.

A mezőgazdasági miniszter hozzátette: csütörtökön döntik majd el, hogy a szubvenció mely formáját választják.

A tavalyihoz képest 7 milliárd dinárral magasabb az idei agrárköltségvetés, amit a közvetlen támogatások kifizetésére irányítanak. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a gazdaságok hány hektárig jogosultak a támogatásra, és hogy mekkora lesz annak a mértéke.

üzemanyag
mezőgazdaság
hektáronként

Most

20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.