Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

A héten várható megegyezés a bankok és a svájci frank hitelesek között

2019-04-15
16:06
Forrás
Szerbiai RTV
Továbbra is folynak a tárgyalások a bankok és a svájci frank hitelesek képviselői között - mondta Siniša Mali.

A szerb pénzügyminiszter kiemelte, várhatóan mindkét fél számára megfelelő döntés születik majd, és reményét fejezte ki, hogy az erre vonatkozó törvény a hét vége felé a köztársasági parlament elé kerülhet. Optimista vagyok a témával kapcsolatban, mert a lex spacialis tervezet legtöbb részét megszavaztuk már, csupán két cikkely maradt. Ezeket remélhetőleg a hét végégig szintén megoldjuk - mondta Mali.

svájci frank
hitel

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.