Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

A héten várható megegyezés a bankok és a svájci frank hitelesek között

2019-04-15
16:06
Forrás
Szerbiai RTV
Továbbra is folynak a tárgyalások a bankok és a svájci frank hitelesek képviselői között - mondta Siniša Mali.

A szerb pénzügyminiszter kiemelte, várhatóan mindkét fél számára megfelelő döntés születik majd, és reményét fejezte ki, hogy az erre vonatkozó törvény a hét vége felé a köztársasági parlament elé kerülhet. Optimista vagyok a témával kapcsolatban, mert a lex spacialis tervezet legtöbb részét megszavaztuk már, csupán két cikkely maradt. Ezeket remélhetőleg a hét végégig szintén megoldjuk - mondta Mali.

svájci frank
hitel

Most

11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű