Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Holnap érkezik az újabb állami bértámogatás

2020-08-06
10:02
2020-08-06
12:15
Forrás
Szerbiai RTV
Holnap fizetik ki az újabb állami bértámogatást Szerbiában, ami a minimálbér 60 százaléka, vagyis körülbelül 18 ezer dinár.

Az előző hónapokban a minimálbér összegével segítette a munkavállalókat és a munkáltatókat a szerb kormány, most az összeg 60 százalékával. A támogatás azokra is vonatkozik, akik március 15-e és legkésőbb július 20-a között indították el vállalkozásukat. Azok a cégek, akik már júliusban igényelték a támogatást automatikusan regisztrálva lesznek. Siniša Mali pénzügyminiszter elmondta, a támogatást igénylők nem mondhatnak fel 3 hónapig a munkavállalóknak. A pénteken átutalt pénzt várhatóan nem aznap, hanem a következő héten kapják a számlájukra az érintett dolgozók.

állami
bértámogatás
gazdaság
minimálbér
százalék
munkavállaló
munkaadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.