Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Holnaptól jelentkezhetnek a 100+100 eurós támogatásra a cégek

2021.10.14
16:12
2021.10.14
16:17
Forrás
Szerbiai RTV
Holnaptól kérelmezhetik a vállalatok az új fiskális rendszer bevezetéséhez nyújtott állami támogatást, az ePorezi honlapon keresztül - emlékeztetett Siniša Mali pénzügyminiszter.

Az új rendszer bevezetésére mintegy 6 milliárd dináros támogatást tervezett a kormány. A cégek tehát október 15-től január végéig jelentkezhetnek az ehhez kapcsolódó, 100+100 eurós támogatásra.

fiskális rendszer
támogatás
Szerbia
jelentkezés

Most

10:40, Frissítve: 10:45

Már Angliában is védettek a hódok

Október elseje óta védett állatnak számítanak a hódok Angliában. Mindez négyszáz évvel azután történik, hogy szinte a teljes populációt levadászták.
10:31

Továbbra sincs pellet a szerbiai lerakatokban

Az áruhiány még júniusban jelentkezett, akkor az állam megpróbálta oly módon rendezni a piacot, hogy a pellet tonnánkénti árát 38 ezer dinárra korlátozta, és betiltotta a kivitelét. Ezek az intézkedések azonban nem stabilizálták a piacot.
08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.