Ugrás a tartalomra
vojvodinaonline.com

Információs központot nyit Újvidéken a Vajdasági Turisztikai Szervezet

2019-01-14
22:35
Forrás
021.rs
Az odalátogatók egy helyen szerezhetik be Vajdaság minden nevezetességéről az információt, legyen szó természeti szépségekről, kulturális örökségről vagy programokról.

Az információs központ termei lehetőséget adnak a helyi idegenforgalmi szervezeteknek is a bemutatkozásra. A 118 négyzetméteres központ projektjét a tartományi kormány pénzelte, a felszerelését pedig a turisztikai minisztérium támogatta. A tájékoztató központ jövő hétfőn nyílik Újvidéken, a Mihajlo Pupin sugárút 18-as szám alatt.

információs központ
Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet
turizmus

Most

08:04, Frissítve: 08:19

Szerbia több városában is tüntettek

Péntek este Szerbia több településén is utcára vonultak a polgárok. Belgrádban ismét megpróbáltak betörni a parlament épületébe, a rendőrség és a tüntetők között összecsapások voltak.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.