Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Ingyenes kukorica vetőmag a szociálisan leginkább kiszolgáltatott kistermelőknek

2020-03-28
17:28
2020-03-28
18:18
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Magyar Szövetség és a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége kukorica vetőmagot biztosít ingyenesen a szociálisan leginkább kiszolgáltatott kistermelőknek.

A Vigyázzunk egymásra! kezdeményezéshez kapcsolódva, a koronavírus-járvánnyal járó gazdasági nehézségek enyhítése céljából, magán felajánlásnak köszönhetően jöhetett létre az akció - olvasható a közleményben. A vetőmagot a legfeljebb 5ha termőterülettel rendelkező bejegyzett mezőgazdasági termelők a Vigyázzunk egymásra! önkéntes hálózat települési megbízottjainak telefonon benyújtott igényléssel kérelmezhetik. Az elérhetőségek a koronavirus.vmsz.org.rs oldalon találhatók meg, a Vigyázzunk egymásra! fülre kattintva. A jelentkezési határidő 2020. április 2-a, 15 óra.

A jótékonysági akció jelentőségéről és céljáról Nagy Miklós, a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöke nyilatkozott a Pannon RTV-nek.

mezőgazdaság
Vigyázzunk egymásra!
Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.