Ugrás a tartalomra
vgazda.com

Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

2021.01.20
12:30
Forrás
Pannon RTV
Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Az előadás-sorozat abból a célból valósul meg, hogy a vajdasági gazdatársadalom bővebb ismereteket szerezzen a vetés-előkészületekről, a támogatási rendszerről, az új technológiák alkalmazásának lehetőségeiről, valamint a legújabban kinemesített fajták és hibridek tulajdonságairól.

A gazdafórum első előadása csütörtökön, január 21-én 10 órakor kezdődik, a vendég Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár. A továbbiakban minden kedden és csütörtökön tíz órai kezdettel kísérhetők a szakmai beszámolók.

gazdafórum
online
Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Pro Scientia

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!