Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Javul az együttműködés Vajdaság és a kínai Hajnan tartomány között

2019-05-21
15:44
Forrás
Pannon RTV
Egyre jobb az együttműködés a kínai Hajnan tartomány és Vajdaság között - hangzott el a mai találkozón, amelyen Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke fogadta Hajnan kínai tartomány küldöttségét.

Az együttműködés központjában a mezőgazdaság, a turizmus és a kultúra áll. A szerb vállalkozók nagy lehetőséget látnak abban a tényben, hogy a kínai tartomány a jövőben szabadkereskedelmi övezetté fejlődik.

A tartományi kormány és Hajnan képviselői immár harmadízben találkoztak, és az együttműködésről szóló megállapodás értelmében már konkrét lépéseket is tettek, vajdasági borok is kikerülhettek a kínai piacra.

Hajnan tartományban Kína egyik leggyorsabban fejlődő régiója, ezért hatalmas lehetőséget jelent a vajdasági termelők és vállalkozók számára - szögezte le a Mirović.

Vajdaság
Hajnan
Igor Mirović

Most

19:01, Frissítve: 19:38

Falunapot ünnepelnek Csantavéren

A lovassportok mellett főzőversennyel, koncertekkel és más programokkal is várják ma és holnap a helybélieket és a testvértelepülésekről érkezett vendégeket.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.