Ugrás a tartalomra
Pixabay/Waldrebell

Jóváhagyta a szerbiai marhahús és tej importját Szaúd-Arábia

2022.08.08
10:41
2022.08.08
11:17
Forrás
Tanjug
A közel-keleti állam illetékes ügynöksége Szerbiát is rátette azon országok listájára, amelyek élelmiszert szállíthatnak az arab államba és értékesíthetik.

Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági miniszter is megerősítette az exportengedély hírét. A szerb tárca szerint nagy lehetőség ez az ágazat számára, elsősorban ebben a mostani helyzetben, amikor az élelmiszer ára az egekbe szökött.

Szaúd-Arábia
import

Most

13:01

Megáldották az idei termést Horgoson

Szentmisével és terményáldással ért véget Horgoson ma délelőtt a 32. Szüreti napok, a horgosi Havas Boldogasszony-plébániatemplomban. A termelők számára igazán lélekemelő élmény az ilyenkor megtartott istentisztelet.
10:53, Frissítve: 10:59

Klári néni emléke előtt tisztelegtek

Vlasityné Zélity Klárára emlékeztek Moholon. Népdalaival hatalmas örökséget hagyott hátra, nagy hatást gyakorolt a vajdasági és a magyarországi kultúrára is. Egész napos programmal készültek a szervezők a nótafa tiszteletére.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.