Ugrás a tartalomra
Pixabay/Waldrebell

Jóváhagyta a szerbiai marhahús és tej importját Szaúd-Arábia

2022.08.08
10:41
2022.08.08
11:17
Forrás
Tanjug
A közel-keleti állam illetékes ügynöksége Szerbiát is rátette azon országok listájára, amelyek élelmiszert szállíthatnak az arab államba és értékesíthetik.

Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági miniszter is megerősítette az exportengedély hírét. A szerb tárca szerint nagy lehetőség ez az ágazat számára, elsősorban ebben a mostani helyzetben, amikor az élelmiszer ára az egekbe szökött.

Szaúd-Arábia
import

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.
15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.