Ugrás a tartalomra
e-Agrar

A jövőben is bármikor lehet regisztrálni az e-Agrar portálra!

2023.03.30
12:17
2023.03.30
20:34
Forrás
Pannon RTV
Rengeteg téves információ kering a jelentkezés határidejéről, ami nincs.

Nincs határidő az e-Agrár portálra való regisztrációra. Egyre többen keresik fel médiaházunkat olyan információkkal, hogy pénteken lejár a határidő. Ez téves, a félreértést az okozza, hogyha valaki nem regisztrál időben, akkor lemaradhat az aktuális támogatásokról. Semmiféle határidőhöz nincs kötve a regisztráció az e-Agrár portálra - ezt már a múlt hét folyamán Jelena Tanasković mezőgazdasági miniszter is bejelentette, és a minisztérium oldalán is ezt írja.

Az agrártárca vezetője hangsúlyozta: nem március 31-e a bejelentkezési határidő, de a támogatások igénylésének feltétele mostantól az, hogy az agrárgazdaság szerepeljen az elektronikus nyilvántartásban, tehát, csak az kap szubvenciót, aki regisztrál az említett oldalra. Ha ezt most valamilyen oknál fogva nem teszi meg, a jövőben is bármikor lehet regisztrálni az e-Agrar portálra.

Juhász Attila, mezőgazdasági államtitkár, Szerbia: „Be kell regisztrálni ahhoz, hogy tudjanak pályázni akármelyik támogatásra. Április 3-tól indítjuk a pályázatok kiírását, április 3-tól május 15-ig lesz kiírva a területalapú támogatás, ez 45 nap és mindenkinek lesz ideje, míg le nem zárjuk, hogy ide bejelentkezzen. Aztán április 3-tól 15-ig lesz a 2023-as első negyedévnek a tejprémium támogatásának a kifizetése, amit megemeltünk 10-ről 15 dinárra. Azután április 15-től május 15-ig lehet pályázni a genetikára, azaz a genetikai állomány beszerzésére.”

e-Agrar

Most

08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű