Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Kedden jár le a határideje a lecsapolási illeték kifizetésének

2022.02.13
10:01
A lecsapolási illeték következő negyedévre vonatkozó része május 15-én lesz aktuális.

Február 15-én, kedden jár le a határideje az első negyedévre vonatkozó lecsapolási illeték kifizetésének, az ünnep miatt azonban a február 17-ig lehet rendezni az összeget - emlékeztet a Vajdaság Vizei Közvállalat.

Minden egyes nap késedelem esetén törvénnyel előírt kamatot számolnak fel. A lecsapolási illeték következő negyedévre vonatkozó része május 15-én lesz aktuális.

Bővebb információért 9 és 14 óra között hívható a Vajdaság Vizei Közvállalat ingyenes ügyfélszolgálati telefonszáma, a 0800/21-21-21-es.

lecsapolási illeték
kifizetés
határidő

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.