Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Képzésen vehettek részt a vállalkozó kedvű nők

2017-12-04
18:35
2017-12-04
23:33
Forrás
Pannon RTV
A Jogom van ahhoz, hogy NŐként vállalkozzam elnevezésű kurzus zárórendezvényét tartották Szabadkán, ahol a képzésen résztvevő hölgyek bemutathatták üzleti ötleteiket, vállalkozásaikat, termékeiket.

Az előadássorozat a horvátországi Ökumenikus Női Kezdeményezés támogatásával jött létre. Az ingyenes képzések három hónapon át folytak. Az érdeklődők előadások során tájékozódhattak a vállalkozások jogi és adminisztrációs lépéseiről, támogatásokról, pályázatokról, a közösségi média üzleti célú felhasználásáról, valamint a vevőszerzés eszközeiről.

Pannon RTV

Csiszár Molnár Anna, elnök, Pavafo Egyesület: „Egy bemutatkozási lehetőséget biztosítunk számukra. Hiszen azok, akik már munkához láttak, akik már saját vállalkozással rendelkeznek, általában arról panaszkodnak, hogy nem tudnak róluk az emberek. Különböző bemutatókon a részvétel anyagi feltételekhez kötött, kezdőként erre nem mindig van lehetőség. Így viszont ha legalább egymásról tudunk, a média segítségével másokhoz is eljut a híre annak, hogy ki mivel foglalkozik, akkor talán több megrendeléshez juthatunk.”

Szabadka
vállalkozás
képzés
Pavafo
Csiszár Molnár Anna

Most

21:08, Frissítve: 21:32

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka?
17:45

Holttestekre bukkantak a berobbant aranybányában

Holttesteket emeltek ki a kelet-kínai Santung tartományban a bő két hete berobbant aranybányából hétfőn, egy nappal az után, hogy tizenegy bányászt élve mentettek ki a mélyből – jelentette a helyi hatóságok közlésére hivatkozva a kínai sajtó.

Népszerű