Ugrás a tartalomra
Termékbemutató
Pannon RTV

Képzésen vehettek részt a vállalkozó kedvű nők

2017-12-04
18:35
2017-12-04
23:33
Forrás
Pannon RTV
A Jogom van ahhoz, hogy NŐként vállalkozzam elnevezésű kurzus zárórendezvényét tartották Szabadkán, ahol a képzésen résztvevő hölgyek bemutathatták üzleti ötleteiket, vállalkozásaikat, termékeiket.

Az előadássorozat a horvátországi Ökumenikus Női Kezdeményezés támogatásával jött létre. Az ingyenes képzések három hónapon át folytak. Az érdeklődők előadások során tájékozódhattak a vállalkozások jogi és adminisztrációs lépéseiről, támogatásokról, pályázatokról, a közösségi média üzleti célú felhasználásáról, valamint a vevőszerzés eszközeiről.

Plakát

Csiszár Molnár Anna, elnök, Pavafo Egyesület: „Egy bemutatkozási lehetőséget biztosítunk számukra. Hiszen azok, akik már munkához láttak, akik már saját vállalkozással rendelkeznek, általában arról panaszkodnak, hogy nem tudnak róluk az emberek. Különböző bemutatókon a részvétel anyagi feltételekhez kötött, kezdőként erre nem mindig van lehetőség. Így viszont ha legalább egymásról tudunk, a média segítségével másokhoz is eljut a híre annak, hogy ki mivel foglalkozik, akkor talán több megrendeléshez juthatunk.”

Szabadka
vállalkozás
képzés
Pavafo
Csiszár Molnár Anna

Most

Népszerű