Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Két Fiat 500L került Újvidékre

2021.05.16
07:03
Forrás
Pannon RTV
A Vedd el a számlát és nyerj! állami nyereményjáték első idei húzásán egy belgrádi lakás és öt Fiat 500L típusú autó talált gazdára.

A Smederevska Palánkához közeli Bačinac faluban élő Irena Stanojević nyerte a belgrádi lakást, amit a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték első idei fordulójában sorsoltak ki. Öt Fiat 500L típusú autó is gazdára talált. A szerencsés nyertesek közül ketten újvidékiek, ketten belgrádiak, egyikőjük pedig šabaci. Ez a sorsolási kör június 25-ig tart, minden szombaton lesz húzás, a második kör pedig ősszel várható. Mostanáig egyébként 1 millió 277 ezer számlákkal teli boríték érkezett be a játékra.

Vedd el a számlát és nyerj!

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.