Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két új pályázat a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárságnál

2021.09.16
16:04
2021.09.16
17:24
Forrás
Pannon RTV
Az egyikkel a női vállalkozókat segítik, a másikkal pedig a már megtartott, vagy tervezett rendezvényeket támogatják.
Pannon RTV

Jövő héten egy harmadik pályázatot is kiírnak, ezzel az önkormányzatok turisztikai intézményeit szeretnék támogatni. Összesen 70 millió dinárt különítettek el ezekre.

Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár: „Ami nagyon fontos és szeretném hangsúlyozni, hogy a tartományi kormány - hiszen ez is a célja - a pályázatai segítségével eddig ötezer munkahelyet őrzött meg. Senkit sem bocsájthattak el a pályázatok ideje alatt, illetve ötszáz új munkahelyet hoztunk létre a pályázatok segítségével.”

Nenad Ivanišević
Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.