Ugrás a tartalomra
subotica.com

Kétéves fennállását ünnepli a szabadkai Pahulja sjaj vegytisztító és mosoda

2021.06.22
19:00
2021.06.23
09:24
Forrás
Fizetett tartalom
Öltönyök, ruhák, menyasszonyi ruhák, gyapjútakarók és bundák vegytisztítása, ruhák, ágyneműk, asztalterítők és függönyök mosása és szárítása, valamint szakszerű vasalása.

Ezeket a szolgáltatásokat nyújtja a Pahulja sjaj vegytisztító és mosoda, amely már két éve sikeresen működik Szabadkán a Nikola Kujundžić utca 8-as szám alatt.

subotica.com

Minőségi szolgáltatások, elérhető árak, kedves és profi személyzet – ez jellemzi a Pahulja sjaj vegytisztítót és mosodát, amely minden természetes és jogi személynek szakszerű szolgáltatást nyújt, legyen az vegytisztítás, mosás, szárítás vagy éppen vasalás.

subotica.com

Az itt dolgozó felelősségteljes személyzetből álló csapat tudásának és tapasztalatának köszönhetően ruhái visszakaphatják régi fényüket. Minden alkalommal ellenőrzött eszközökkel végzik el a mosást és a vegytisztítást, így biztosak lehetnek abban, hogy a ruhák tisztán és sértetlenül kerülnek vissza önökhöz.

subotica.com

Csapatunk tagjai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan fejlesztik a munkavégzés során alkalmazandó technikákat és módszereket, felelősségteljesen végzik a munkájukat, így a Pahulja sjaj vegytisztító és mosoda a szolgáltatások széles skáláját tudja nyújtani. Jöjjenek el és bizonyosodjanak meg róla személyesen!

subotica.com

A Pahulja sjaj vegytisztító és mosoda a Nikola Kujundžić utca 8-as szám alatt található.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig reggel 8 és este 8 óra között, míg szombaton reggel 8 és délután 4 óra között. További információkért hívják a 061/28-21-258-as telefonszámot. A Pahulja sjaj vegytisztító és mosoda Facebook-oldala ide kattintva érhető el.

Támogatott tartalom

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű