Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Kiosztották a Turisztikai Tiszavirág-díjakat

2019-02-27
12:55
2019-02-27
17:42
Forrás
Pannon RTV
Elismeréseket osztott ki a magyarkanizsai Turisztikai Desztináció Menedzsment. Idén 13 Turisztikai Tiszavirág-díj talált gazdára.

Kitüntetésben részesült többek között egy martonosi vendégház is. A létesítmény századelős berendezéssel és környezettel várja a látogatókat.

Szabó Piroska, egy martonosi vendégház tulajdonosa: „A 2018-as évben voltak vendégeink, volt táborunk, gyerekeket fogadtunk, akik fazekaskodtak. A 2019-es évben és a továbbiakban is szeretnénk bővíteni, mivel hogy csak hét személyt tudunk fogadni szálláshelyre.”

A tóthfalusi turizmusszervezőt, Faragó Zoltánt választották a 2018-as év legjobb turisztikai munkásának.

Faragó Zoltán, turizmusszervező, Tóthfalu: „Rengeteg mindent tettünk, teszünk és tenni is fogunk. Folyamatosan fejlesztjük Tóthfalu turisztikai kínálatát. Mini Délvidéket, illetve egész pontosan Duna makettet építünk. Egy 50x25 méteres placcot kaptunk az egyháztól, és ott megvalósítjuk a Duna folyó szerbiai szakaszának a kicsinyített mását, hegyekkel, folyókkal, épületekkel, városokkal, tehát ez egy fantasztikus projekt.”

Koza Róbert, a magyarkanizsai Turisztikai Desztináció Menedzsment elnöke szerint fontos kiemelni azokat, akik hozzájárulnak az idegenforgalom fellendítéséhez.

Koza Róbert, elnök, Turisztikai Desztináció Menedzsment: „A díjátadásnak tulajdonképpen az a lényege, hogy a 13 díjazotton keresztül be tudjuk mutatni Magyarkanizsa község turizmusát, tehát mindazokat a turisztikai kínálatokat, amelyekkel ebben a pillanatban rendelkezünk.”

Kitüntetésben részesült többek között a magyarkanizsai Gyógyfürdő, az adorjáni Hurka és Kolbászfesztivál, a 37. Nemzetközi Futó- és Úszómaraton, valamint az oromi Malomfesztivál is.

Turisztikai Tiszavirág-díj
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.