Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A kistermelők is bemutatkozhatnak a topolyai Expo 2019 kiállításon

2019-08-16
14:35
2019-08-16
17:42
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 6-a és 8-a között szervezik meg a topolyai Expo 2019 Nemzetközi Mezőgazdasági és Gazdasági Kiállítást.

Idén is színes programokkal várják a látogatókat a piactér csarnokában és annak környékére. Egyebek mellett szakmai konferenciák, biotermékek bemutatása, helyi termékek prezentációi és kóstolói, pálinkafesztivál, valamint gyermek- és ifjúsági programok is lesznek Topolyán. A szervezők és Kislinder Gábor polgármester sajtótájékoztatón számolt be az előkészületekről. Slingár Irén, a Topolyai Termelők Egyesületének elnöke elmondta, hogy eddig több mint 200 kiállító jelezte részvételét, de további érdeklődőkre is számítanak. A látogatóknak a kiállításra való belépés ingyenes.

Slingár Irén, elnök, Topolyai Termelők Egyesülete: „Egyre több külföldi és belföldi kiállító biztosítja a rendezvénynek jelentőségét. A mezőgazdasági termelőkön kívül természetesen itt vannak a gyártó, megmunkáló cégek, valamint az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a kistermelők bemutatkozására. Így létrehoztunk egy külön részleget, egy helyet, a kistermelők sátrát.”

Topolya
Expo
kiállítás
mezőgazdaság
gazdaság

Most

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.