Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

A kormány döntött: A szerbiai vendéglátósoknak 23 órakor be kell zárniuk

2020-10-08
18:30
2020-10-08
18:38
Forrás
Pannon RTV
A szerb kormány a szigorításról szóló döntést a válságstáb ajánlása után fogadta el. A szabályozás mától lép életbe.

Elfogadta a szerb kormány a vendéglátóipari egységekre vonatkozó nyitvatartási korlátozást. Az ismét fokozódó koronavírus-járvány miatt az illetékesek úgy döntöttek, hogy lerövidítik a nyitvatartási időt, és a vendéglátósoknak legkésőbb 23 órakor be kell zárniuk, függetlenül attól, hogy rendelkeznek-e terasszal vagy sem.

járvány
kocsma
kávézó
korlátozás

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.