Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Korrigálta a cukor és a csirkehús árát a kormány

2022.09.30
12:41
Forrás
Közlemény
Drágulhat a kristálycukor és a friss csirkehús Szerbiában.

A kormány a kristálycukor maximális kiskereskedelmi árát 109,99 dinárban határozta meg, ami 7 dináros emelkedést jelenthet. A csirkehús pedig az eddigi 299,99-ről 319,99 dinárra emelkedhet a boltokban. Emellett megszüntették a 2,8%-os zsírtartalmú tej árának korlátozását, így azt szabadon alakíthatják a boltok, de a haszonkulcs nem haladhatja meg a 10%-ot. A 2,8%-os zsírtartamú tej maximális ára eddig 120 dinárban volt meghatározva. A tej kivitele továbbra is tilos.

cukor
csirkehús
árstop

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű