Ugrás a tartalomra

A következő héten tárgyalhat a Volkswagennel Aleksandar Vučić

2019-03-18
12:13
Forrás
B92
Ezt a szerb elnök jelentette be, majd hozzátette, folytatja a harcot, ugyanis a belgrádi tüntetések rossz üzenetet küldenek a nagybefektetők felé, így a Volkswagen felé is.

Az ellenzék Szerbia érdekei és a befektetések ellen dolgozik - mondta Vučić a Pink televízió vendégeként. A szerb államfő hozzátette, Szerbia ismét erősebb, stabilabb, jobb állam, mindenki számára, aki érdeklődik a befektetés iránt. Megemlítette, hogy öt ország szeretné azt ha a Volkswagen nála nyitná meg a gyárat.

Volkswagen

Most

13:34, Frissítve: 13:47

A vihar aratott Ludason

Tart a múlt heti viharkárok felszámolása Ludason. Az erős széllökések és a csapadék leginkább a mezőgazdaságban, ezen belül is a kukoricaföldeken jelentett nagy veszteségeket.
10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.