Ugrás a tartalomra

A következő héten tárgyalhat a Volkswagennel Aleksandar Vučić

2019-03-18
12:13
Forrás
B92
Ezt a szerb elnök jelentette be, majd hozzátette, folytatja a harcot, ugyanis a belgrádi tüntetések rossz üzenetet küldenek a nagybefektetők felé, így a Volkswagen felé is.

Az ellenzék Szerbia érdekei és a befektetések ellen dolgozik - mondta Vučić a Pink televízió vendégeként. A szerb államfő hozzátette, Szerbia ismét erősebb, stabilabb, jobb állam, mindenki számára, aki érdeklődik a befektetés iránt. Megemlítette, hogy öt ország szeretné azt ha a Volkswagen nála nyitná meg a gyárat.

Volkswagen

Most

12:02, Frissítve: 12:08

A nyelv az identitásmegőrzés kulcsa

Antalfalván huszadik alkalommal ünnepelték meg az anyanyelv nemzetközi napját. A községben használatban levő négy nyelven olvasták fel az UNESCO főtitkárának köszöntőjét.
10:43, Frissítve: 10:49

Folytatódik a tavaszias időjárás

A térségünkben csapadékra csak a jövő hét első felében számíthatunk - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.
09:39, Frissítve: 09:45

Borkóstoló Újvidék főterén

A Duna-régió borait és borvidékeit, valamint a hozzá fűződő kulturális értékeket népszerűsíti egy Szerbia és Magyarország közötti IPA-projekt.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.