Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közösségi munkatér nyílt Magyarkanizsán

2018.09.07
13:34
Forrás
Pannon RTV
Megnyílt csütörtökön az első coworking tér, magyarul közösségi munkatér Magyarkanizsán.

A Youmig projekt keretében az Ifjúsági otthon ad majd teret a fiatal vállalkozóknak, akiknek nincs saját üzlethelyiségük, viszont szükségük lenne inspiráló környezetre. A coworking célja egy olyan munkahely megteremtése, ahol többen egyazon térben egymástól függetlenül dolgozhatnak, munka közben ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek és alkalmat ad a különböző szférában dolgozók együttműködésére, ötletcseréjére. A tegnapi magyarkanizsai megnyitón Otto Rath tartott angol nyelvű előadást, a Grazban működő coworking közösségi munkaterének működtetéséről, és az ilyen munkatér előnyeiről. Hasonló coworking közösségi munkaterek már léteznek Belgrádban és Vajdaság nagyvárosaiban is.

Magyarkanizsa
coworking

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű