Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Kraljevói gyár építésén járt Aleksandar Vučić

2018-10-21
18:51
2018-10-21
20:12
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő ma Kraljevóba látogatott, ahol az Eurotay textilgyár építési munkálatai zajlanak.

A gyár 2500 embernek ad majd munkát. Aleksandar Vučić elmondta, sok erőt fektettek abba, hogy ez a török befektetés megvalósulhasson. A gyárat várhatóan jövő tavasszal vagy a nyár elején nyitják meg. A befektetés értéke 35 millió euró.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Remélem, hogy még több török vállalat és török turista érkezik majd Szerbiába. Nincs semmi, ami ma szétválasztana minket, ezért nagyon fontos, hogy még nagyobb tiszteletet mutassunk egymás iránt. A tisztelettel jön a bizalom és még sok minden más, de mindkét oldalnak az az érdeke, hogy a kapcsolatok még jobbak legyenek.”

Aleksandar Vučić
Kraljevo
Eurotay

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.