Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Kraljevói gyár építésén járt Aleksandar Vučić

2018-10-21
18:51
2018-10-21
20:12
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő ma Kraljevóba látogatott, ahol az Eurotay textilgyár építési munkálatai zajlanak.

A gyár 2500 embernek ad majd munkát. Aleksandar Vučić elmondta, sok erőt fektettek abba, hogy ez a török befektetés megvalósulhasson. A gyárat várhatóan jövő tavasszal vagy a nyár elején nyitják meg. A befektetés értéke 35 millió euró.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Remélem, hogy még több török vállalat és török turista érkezik majd Szerbiába. Nincs semmi, ami ma szétválasztana minket, ezért nagyon fontos, hogy még nagyobb tiszteletet mutassunk egymás iránt. A tisztelettel jön a bizalom és még sok minden más, de mindkét oldalnak az az érdeke, hogy a kapcsolatok még jobbak legyenek.”

Aleksandar Vučić
Kraljevo
Eurotay

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.