Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A kukorica felvásárlási áráról döntöttek

2018-10-19
13:08
Forrás
Pannon RTV
12 ezer tonna kukorica felvásárlásáról döntött a Köztársasági Árutartalékok Igazgatósága. A termény ára áfával együtt 17 dinár 50 para.

A tengeri nedvességtartalma nem haladhatja meg a 14 százalékot és egészséges, azaz mikotoxinoktól mentes kell, hogy legyen. A határozat szerint bejegyzett gazdaságok, földműves szövetkezetek és felhatalmazott tárolók kínálhatják fel a terményt. Egy-egy bejegyzett gazdaság legkevesebb 10, míg legtöbb 100 tonnát, míg a szövetkezet legfeljebb 1000 tonnát kínálhat fel az árutartalékoknak. Az érdeklődők hétfőtől, október 22-től jelentkezhetnek a terménytőzsdén.

kukorica
Köztársasági Árutartalékok Igazgatósága
felvásárlási ár

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.