Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Lakossági fórum Magyarkanizsán

2020.02.15
10:54
2020.02.15
18:16
Forrás
Pannon RTV
Az este első felében a Magyar Szó munkatársai Magvető élőújságot tartottak, majd az illetékesek ismertették az aktuális mezőgazdasági pályázatokat.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Magyarkanizsa községre vonatkozó támogatásokat Huzsvár Ervin mezőgazdasággal megbízott községi tanácstag ismertette. A magyarkanizsai termelők hasonló támogatási vonalakra számíthatnak, mint a tavaly. A vajdasági támogatásokat Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes ismertette. Idén többek között a borászok és a pálinkakészítők felszerelésére, az organikus termelők pedig az eszközbeszerzések támogatására pályázhatnak.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Köztársasági szinten is több kiírás áll a gazdák rendelkezésére. Ezeket Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár ismertette. Kiemelte a kistermelői rendelet módosítását is, amely lehetőséget ad a növényi eredetű termékek háztáji eladására

Juhász Attila
Magvető élőújság
Ótott Róbert
mezőgazdaság

Most

20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű