Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lassan halad a vagyon-visszaszármaztatás Szerbiában

2021.01.28
22:22
2021.01.28
22:38
Forrás
Pannon RTV
A Közügyekben Bucko György ügyvéd azt javasolta az érintetteknek, hogy személyesen vagy jogi képviselő segítségével próbálják sürgetni a vagyon-visszaszármaztatási ügyük folyamatát.

Szabadkán csak az esetek felében került vissza a vagyon egykori tulajdonosához, vagy annak örököséhez – állítják az illetékesek. A vagyon-visszaszármaztatás folyamatában a legtöbb nehézség a termőföld, azon belül pedig a tagosított termőföld vonatkozásában merült fel. Az érintettek a visszaszolgáltatási folyamat lassulását, illetve annak éveken át tartó elhúzódását nehezményezik leginkább.

Buckó György
Közügyek
Vagyon-visszaszármaztatás

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű