Ugrás a tartalomra

Lassan halad a vagyon-visszaszármaztatás Szerbiában

2021.01.28
22:22
2021.01.28
22:38
Forrás
Pannon RTV
A Közügyekben Bucko György ügyvéd azt javasolta az érintetteknek, hogy személyesen vagy jogi képviselő segítségével próbálják sürgetni a vagyon-visszaszármaztatási ügyük folyamatát.

Szabadkán csak az esetek felében került vissza a vagyon egykori tulajdonosához, vagy annak örököséhez – állítják az illetékesek. A vagyon-visszaszármaztatás folyamatában a legtöbb nehézség a termőföld, azon belül pedig a tagosított termőföld vonatkozásában merült fel. Az érintettek a visszaszolgáltatási folyamat lassulását, illetve annak éveken át tartó elhúzódását nehezményezik leginkább.

Buckó György
Közügyek
Vagyon-visszaszármaztatás

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű