Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lassítson az Y-ágon!

2020-04-03
17:07
2020-04-03
18:02
Forrás
Pannon RTV
Megoldódni látszik a mezőgazdasági termelők gondja, akik az Y-elágazás miatt csak kerülővel tudták megközelíteni földjeiket.

Kern Imre a Pannon RTV-nek elmondta, amikor decemberben átadták az Y-elágazást, a kelebiaiak azzal a gonddal keresték meg, hogy próbáljon megoldást találni a földek megközelítésére az Y-ág nyugati oldalán. A építésügyi, közlekedési és infrastruktúra-fejlesztési államtitkár hangsúlyozta, most ideiglenesen megoldották a problémát úgy, hogy útjelző táblákat helyeztek ki, amivel lelassítják a forgalmat az Y-ágon. Mindez addig lesz így, amíg ki nem épül a felüljáró a Mélykúti útnál - tette hozzá az államtitkár.

Kern Imre, építésügyi, közlekedési és infrastruktúra-fejlesztési államtitkár: „A felüljáró kiépítésére a pályázatot kiírták, és attól függően, hogy lehet az egész folyamatot lebonyolítani a rendkívüli állapot miatt, meglátjuk, mikor tudunk a szerződésig eljutni, de az idén mindenképp befejeznénk. Még egy utat is építenénk a Majurtól, a körforgalomtól a földek felé, úgyhogy két oldalról is meg tudják majd közelíteni a polgárok, a mezőgazdasági termelők a földterületeiket.”

Y-ág
Y-elágazás
Kern Imre
lassít
felüljáró
Mélykúti út
Kelebia
körforgalom

Most

20:17, Frissítve: 20:27

6:1-re nyert a topolyai TSC

A Szerbiai Szuperliga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén 6:1-re nyert a topolyai TSC a Javor ellen.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.