Ugrás a tartalomra

A legújabb gazdaságfejlesztési pályázatokat ismertették Magyarkanizsán (videó)

2016-12-15
08:54
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán. Az egész Tisza-mentéről érkeztek érdeklődők. Magyarkanizsa Község területéről az elmúlt egy évben már mintegy 250-en nyertek támogatást. Sarnyai Ibolya vállalkozásához egy új fénymásolót szerezne be. Úgy gondolja, ha másnak sikerült, sikerülhet neki is. "Soha nem pályáztam, de hát látom, hogy mindenki pályázik, és többé-kevésbé sikeresen pályáznak a vállalkozók, megpróbálom én is."A pályázati kiírásról, valamint a pályázati újdonságokról, közöttük az online űrlap kitöltési lehetőségéről is hallhattak a résztvevők. Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője: "Eddig is kellett e-mail, eddig is ki kellett számítógépen tölteni az űrlapot, bepötyögni a mondatokat, számokat. Ez a jövőben is így lesz, azzal, hogy egy online rendszerben fog működni." A magyarkanizsai fórumon Pásztor István, a VMSZ elnöke feltette a kérdést: hol vannak most azok, akik egy évvel ezelőtt váltig azt hangoztatták, hogy a támogatási pénzeket a párt már előre leosztotta. Most illene bocsánatot kérniük, vélekedett az elnök.
lakossági fórum
Magyarkanizsa
Prosperitati
gazdaságfejlesztés
pályázatok

Most

10:01, Frissítve: 10:07

Visszatér a nyár

A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.
08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.