Ugrás a tartalomra

A legújabb gazdaságfejlesztési pályázatokat ismertették Magyarkanizsán (videó)

2016-12-15
08:54
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán. Az egész Tisza-mentéről érkeztek érdeklődők. Magyarkanizsa Község területéről az elmúlt egy évben már mintegy 250-en nyertek támogatást. Sarnyai Ibolya vállalkozásához egy új fénymásolót szerezne be. Úgy gondolja, ha másnak sikerült, sikerülhet neki is. "Soha nem pályáztam, de hát látom, hogy mindenki pályázik, és többé-kevésbé sikeresen pályáznak a vállalkozók, megpróbálom én is."A pályázati kiírásról, valamint a pályázati újdonságokról, közöttük az online űrlap kitöltési lehetőségéről is hallhattak a résztvevők. Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője: "Eddig is kellett e-mail, eddig is ki kellett számítógépen tölteni az űrlapot, bepötyögni a mondatokat, számokat. Ez a jövőben is így lesz, azzal, hogy egy online rendszerben fog működni." A magyarkanizsai fórumon Pásztor István, a VMSZ elnöke feltette a kérdést: hol vannak most azok, akik egy évvel ezelőtt váltig azt hangoztatták, hogy a támogatási pénzeket a párt már előre leosztotta. Most illene bocsánatot kérniük, vélekedett az elnök.
lakossági fórum
Magyarkanizsa
Prosperitati
gazdaságfejlesztés
pályázatok

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.