Ugrás a tartalomra

A legújabb gazdaságfejlesztési pályázatokat ismertették Magyarkanizsán (videó)

2016-12-15
08:54
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán. Az egész Tisza-mentéről érkeztek érdeklődők. Magyarkanizsa Község területéről az elmúlt egy évben már mintegy 250-en nyertek támogatást. Sarnyai Ibolya vállalkozásához egy új fénymásolót szerezne be. Úgy gondolja, ha másnak sikerült, sikerülhet neki is. "Soha nem pályáztam, de hát látom, hogy mindenki pályázik, és többé-kevésbé sikeresen pályáznak a vállalkozók, megpróbálom én is."A pályázati kiírásról, valamint a pályázati újdonságokról, közöttük az online űrlap kitöltési lehetőségéről is hallhattak a résztvevők. Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője: "Eddig is kellett e-mail, eddig is ki kellett számítógépen tölteni az űrlapot, bepötyögni a mondatokat, számokat. Ez a jövőben is így lesz, azzal, hogy egy online rendszerben fog működni." A magyarkanizsai fórumon Pásztor István, a VMSZ elnöke feltette a kérdést: hol vannak most azok, akik egy évvel ezelőtt váltig azt hangoztatták, hogy a támogatási pénzeket a párt már előre leosztotta. Most illene bocsánatot kérniük, vélekedett az elnök.
lakossági fórum
Magyarkanizsa
Prosperitati
gazdaságfejlesztés
pályázatok

Most

07:09

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.