Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Lejárt a vízlecsapolási illeték befizetésének határideje

2022.05.16
09:45
2022.05.16
09:51
Forrás
Magyar Szó
Május 15-ig kellett befizetni a vízlecsapolási illeték második részletét Szerbiában. Azonban az idei évi végzéseket még nem küldték ki a polgároknak.

A Vajdaság Vizei Közvállalat felhívja a figyelmet, hogy negyedévente, egyenlő részben kell fizetni a lecsapolási díjat. A harmadik részletet augusztus 15-ig, a negyediket november 15-ig kell befizetni. Késés esetén minden napra kamatot számolnak fel. Az illetékes vállalat a 2022-es évre vonatkozó végzéseket június végére tervezi kiküldeni.

Esetleges kérdések esetén a polgárok a Vajdaság Vizei Közvállalat információs szolgálatát hívhatják a 0800/21-21-21-es telefonszámon 9 és 14 óra között.

vízlecsapolási illeték
befizetés

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.