Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Ljajić: Szerbia azzal dolgozik, aki a legjobb feltételeket kínálja

2019-09-12
11:39
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb delegáció tagjainak tiszteletbeli helye volt a kínai Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Vásáron - mondta Rasim Ljajić kereskedelmi, turisztikai és telekommunikációs miniszter.

Az eseményen nagy figyelmet fordítottak a Kína és Szerbia által aláírt turisztikai ajánlattételekre is. Ljajić hozzátette, Szerbia azzal dolgozik, aki a legjobb feltételeket kínálja. Kiemelik mindazt, amit Szerbia kínál idegenforgalmi értelemben, de figyelmet fordítanak a kínai turisták igényeire is. Az idegenforgalmi ajánlatok mellett gazdasági ajánlatokat is megvitattak. A szerbiai gyümölcspálinka kínai piacon való értékesítéséről is szerződést kötöttek. A Kínai Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Vásárt egyébként minden évben megrendezik Xiamenben, célja pedig a kétoldalú befektetések elősegítése.

Rasim Ljajić

Most

22:57

Akvarell városképek

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban nyílt meg Kovács Flórián akvarellfestő első festménykiállítása. Flórián elsősorban fényképész és a fotói kiindulópontot jelentenek a festészetében is.
22:07, Frissítve: 22:53

Falusi turizmus Kisoroszon

Egyre népszerűbb a falusi turizmus. A csendes kis vidéki élet teljesen kikapcsolja az embert, emellett jobban megismerheti a helyiek szokásait és hagyományait.

Népszerű