Ugrás a tartalomra

Ma kezdődik a 24. Kopaonik Üzleti Fórum

2017.03.06
10:29
Szerbia reformprogramja, mit lehet tanulni a múltból és milyen megoldások alkalmazhatók a jövőben - egyebek között ezek lesznek 24
Szerbia reformprogramja, mit lehet tanulni a múltból és milyen megoldások alkalmazhatók a jövőben - egyebek között ezek lesznek 24. Kopaonik Üzleti Fórum témái. A háromnapos rendezvényen több mint ezer szakember, magas állami tisztviselő, akadémikus és vállalati képviselő vesz részt. Az előzetes információk szerint az üzleti fórumon jelen lesz James Roaf, a Nemzetközi Valutaalap szerbiai küldöttségének vezetője és Allen Goldstein, a Világbank délkelet-európai igazgatója is. A szervezők kiemelték, hogy az idei üzleti fórum célja a pénzügyi konszolidáció eredményeinek kiemelése mellett, a szerb kormány támogatása a reformok végrehajtásában. (Blic)
Szerbia
Kopaonik
Kopaonik Üzleti Fórum

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.