Ugrás a tartalomra
mojaprvaplata.gov.rs

Ma kezdődik az Első fizetésem program második szakasza

2021.10.01
13:20
Forrás
Vajdaság Ma
A fiatal munkanélküliek október 31-ig jelentkezhetnek a mojaprvaplata.gov.rs honlapon.

10 ezer közép- és felsőfokú végzettségű, legfeljebb 30 éves olyan fiatalt vonnak be a programba, akik nem rendelkeznek munkatapasztalattal és szerepelnek a munkanélküliek nyilvántartásában. Az Első fizetésem program munkaviszony létesítése nélkül, kilenc hónapos időszakra vonatkozik, havi 22 ezer dinár fizetést kapnak a középfokú, 26 ezer dinárt pedig a felsőfokú végzettségű fiatalok. A program ennyi pénzt garantál, de a munkaadók is fizethetnek az általuk foglalkoztatott fiataloknak. A program következő szakaszában a munkaadók választanak majd a jelöltek közül, a magánszektorból való munkáltatóknak november 1-jétől november 15-éig lesz erre lehetőségük, míg a közszféra munkáltatói november 16-a és 30-a között tudnak majd választani.

Első fizetésem
Első fizetésem program
munkanélküli
fiatal
jelentkezés
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Most

11:55, Frissítve: 13:37

Elhunyt Kóbor János

Az Omega együttes Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas frontembere, énekese 78 éves volt. Rajongók milliói szerették Magyarországon és világszerte.
11:33, Frissítve: 11:46

Nem maradnak fűtés nélkül a szabadkaiak

Megegyezett Szabadka Város önkormányzata és a Szerbiai Gázművek, így elmarad a keddre, december 7-ére tervezett gázkimaradás - tájékoztat a Szabadkai Gázművek. Holnap az iskolák és az óvodák is a megszokott munkarend szerint dolgoznak.

Népszerű