Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A magyarországi turistákat elsősorban Vajdaság, Belgrád és Kopaonik érdekli

2019-04-20
09:31
2019-04-20
11:28
Forrás
visithusrb.com
A múlt héten 14 magyarországi utazási iroda képviselőjét és 3 bloggert látott vendégül Szerbia Idegenforgalmi Szervezete.

A vendégek Zlatibor és környékének szépségeivel és a szerb fővárossal ismerkedhettek meg behatóbban. A program célja az volt, hogy felhívják a magyar utazási irodák figyelmét Szerbia ezen részére is. 2018-ban az előző évhez képest 30 százalékkal több magyarországi turista látogatott Szerbiába, és a vendégéjszakák száma is 23 százalékkal növekedett. Magyarországon folyamatosan népszerűsítik Szerbiát, a www.szerbiamagyarul.com oldalon mutatják be a magyar turistáknak az ország idegenforgalmi kínálatát.

turizmus

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.